Nieuws Limburg Familie Schelfhout wint jackpot in Las Vegas

Familie Schelfhout wint jackpot in Las Vegas

Familie Schelfhout wint jackpot in Las Vegas

Diresco, de Oudsbergse producent van bouwmaterialen uit kwartscomposiet, heeft op een beurs in Las Vegas de prijs voor Most Innovative Surface ontvangen. Dit versterkt de naambekendheid en reputatie van het Limburgse familiebedrijf, dat vorig jaar al grote stappen voorwaarts zette op de Amerikaanse markt.

Diresco is het bedrijf van de familie Schelfhout. Er worden platen uit kwartscomposiet gemaakt, die verwerkt worden tot werkbladen in keukens, douchewanden, vensterbanken, trappen, gevelbekleding, enzovoort. Er worden speciale technieken op toegepast die de beschadiging en aftakeling tegengaan.

De onderneming uit Oudsbergen nam enkele weken geleden deel aan de Kitchen & Bath Industry Show, een grote sectorbeurs in Las Vegas met zo’n 600 standhouders en 30.000 professionele bezoekers. De organisatie looft telkens een aantal prijzen uit, verdeeld over diverse categorieën. Eén daarvan, die voor ‘meest innovatieve oppervlakte’, ging naar Diresco.

De onderscheiding versnelt de introductie op de Amerikaanse markt. “Dankzij partnerships met distributeurs zetten we daar nu al grote stappen”, aldus CEO Jos Bongers. “Hierbij verdubbelde het marktaandeel in het boekjaar 2018 en wisten we onze voet te zetten naast enkele grote jongens. We gaan verder op de ingeslagen weg en kijken uit naar wat 2019 te bieden heeft.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.