Nieuws Limburg Fancy fitness in het bankgebouw

Fancy fitness in het bankgebouw

Fancy fitness in het bankgebouw

Afgelopen zaterdag is de eerste loopband aan het rollen gegaan bij Bankss, een gloednieuwe fitnesszaak in het voormalige bankgebouw en tapijtenwinkel aan de Havermarkt in Hasselt. Zaakvoerders David Ziegler en Khalid Naciri noemen het een ‘boutique gym’, verwijzend naar de grandeur van het imposante gebouw met hoge plafonds, marmeren vloeren én de authentieke kluizenzaal van de bank…

Voor sportliefhebbers moet Bankss de nieuwe ‘place to be’ in Hasselt worden. Het oude bankgebouw, waar ook tapijtenhandel Grutman en een horecazaak in gevestigd waren, werd na een periode van leegstand nu volledig gerenoveerd en ingericht als een luxefitness. De authentieke elementen van het poepchique gebouw bleven onveranderd.

De gym heeft een oppervlakte van 1.200 m2, verdeeld over 3 verdiepingen. In de kelder vind je de kluizenzaal, waar de groepslessen plaatsvinden. Op het gelijkvloers bevinden zich de ontvangstruimte en de cardiotoestellen en op de eerste verdieping staat de krachtapparatuur. Daar is tevens een gezellige relaxroom, waar gasten kunnen genieten van drankjes en een stuk fruit.

Zaakvoerders David Ziegler en Khalid Naciri lieten niets aan het toeval over. “Ons motto is dat we starten op het niveau waar de gemiddelde fitnessclubs eindigen”, klinkt het ambitieus. “Ons doel is dat mensen kunnen werken aan hun mentale en fysieke gezondheid op een plek met oog voor detail en esthetiek. We vinden het belangrijk dat onze leden zich thuis voelen telkens ze de club binnenwandelen. Vandaar de keuze voor persoonlijke benadering en een huiselijke sfeer en inrichting.”

Bij Bankss kan er gesport worden volgens 2 formules: een maandabonnement van 150 euro en een jaarabonnement van 1.500 euro. “Inclusief de groepslessen, drankjes, fruit en een persoonlijke app”, besluiten de zaakvoerders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.