Nieuws Limburg Feest je mee? Made in Limburg bestaat 10 jaar!

Feest je mee? Made in Limburg bestaat 10 jaar!

Feest je mee? Made in Limburg bestaat 10 jaar!

Kruis het nu al aan in je agenda: op 7 mei vieren we de tiende verjaardag van Made in Limburg met een feestprogramma om U tegen te zeggen! Voor heel Ondernemend Limburg hebben we een spectaculair evenement op poten gezet: een inspirerende topspreker, boeiende panelgesprekken die uw business vooruit helpen, een sausje van humoristische interventies én een grandioos netwerkfeest achteraf…

Time flies when you’re having fun… Al 10 jaar serveren wij u het meest actuele nieuws en de boeiendste achtergrondverhalen uit de Limburgse economie. Een formule die wordt gewaardeerd, gezien het (nog steeds stijgende) aantal trouwe lezers.

Om deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, hebben we samen met To The Point Events en Corda Campus een wervelend evenement in de steigers gezet. De namiddag begint met een inspiratiesessie door topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. Al 550.000 mensen in binnen- en buitenland hebben zijn boeiende uiteenzetting gevolgd over de impact van technologie op onze manier van werken, ondernemen en leven.

Vervolgens brengt Indra Dewitte diverse Limburgse topondernemers aan tafel, om te discussiëren over 3 actuele topics. Journalist Dominiek Claes brengt luchtige intermezzo’s met ‘De Bijzaak Live’. Aansluitend genieten de gasten van culinaire verwennerij met een walking dinner, geïnspireerd op de Limburgse keuken. Tussen pot en pint kunnen de contacten worden verstevigd op de afsluitende netwerkreceptie.

Wil je zeker zijn van een plaatsje? Tot het einde van de maand geven we een ‘early bird’ korting! Alle info en reservatie van tickets: volg deze link!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Fotoreportage
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Zomerkasteelfeest Voka: wie was erbij?

Na een onderbreking door corona verzamelde ondernemend Limburg woensdagavond opnieuw voor het Zomerkasteelfeest van Voka Limburg. Het Kasteel van Ordingen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.