Nieuws Limburg ‘Ferm scherm!’ SafeSign maakt LED-reclame toegankelijk voor lokale ondernemers

‘Ferm scherm!’ SafeSign maakt LED-reclame toegankelijk voor lokale ondernemers

‘Ferm scherm!’ SafeSign maakt LED-reclame toegankelijk voor lokale ondernemers

 

Dat LED-schermen opvallen, is wel duidelijk. Vorige maand lanceerde SafeSign nog haar 360° lichtkranten op de Pukkelpop boulevard, wat de visibiliteit van het festival een enorme boost gaf. Maar wist u dat SafeSign LED-schermen ook toegankelijk maakt voor lokale ondernemers? Voor hen ontwierp het bedrijf een LED-trailer op maat van bedrijven.

Ervaring van De Lijn Limburg
Sonja Loos, hoofd Communicatie en Relatiebeheer bij De Lijn, deelt haar ervaring: “De Lijn was op zoek naar een manier om tijdens Pukkelpop de festivalgangers op een snelle, toegankelijke en flexibele manier te informeren over de festivalshuttles en nachtlijnen. Het gaat hier om informatie die zowel overdag als ’s nachts regelmatig geüpdatet wordt. Al een aantal jaren op rij doen we hiervoor beroep op de SafeSign LED-trailers. SafeSign speelt kort op de bal, hun software is makkelijk in gebruik en het beeld ziet er altijd goed uit. Bovendien houden we door de huurformule de investering laag, terwijl we er toch veel return uithalen. Pluspunt is zeker ook de zo goed als perfecte technische ondersteuning tijdens de huurperiode.”

Tevreden klanten
De LED-trailer wordt ondertussen ingezet door tal van lokale ondernemers, die keer op keer tevreden zijn over de resultaten. Ilja Theuwissen, zaakvoerder van SafeSign, verklaart: “We voorzien onze klanten steeds van de beste service. Snel inspelen op opportuniteiten kan perfect met dit scherm, dat vliegensvlug geïnstalleerd is en alle aandacht trekt. Je bent zeker van een goede werking dankzij onze persoonlijke klantendienst die altijd bereikbaar is. Dat is wat SafeSign biedt.”

Meer informatie vindt u op www.fermscherm.be

Bekijk ook onze video!

https://youtu.be/nka5QfIpABE

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.