Toegepast-759-x500-Limburg

Fier op jouw product ‘Made in Limburg’? Schrijf dan in voor onze unieke wedstrijd!

Groot, klein, technisch of ambachtelijk: in Limburg worden er (gelukkig) nog heel veel producten ontwikkeld en ook daadwerkelijk gemaakt. Het is om deze lokale productie in de kijker te plaatsen dat wij een nieuwe verkiezing organiseren. Heb je zelf een product waar je enorm fier op bent? Schrijf dan snel in en misschien wint jouw bedrijf de prestigieuze award Made in Limburg!

Producten gemaakt op eigen bodem, die uitgesproken origineel, succesvol, innoverend, spraakmakend en misschien zelfs nog onbekend zijn. Of het nu gaat om baanbrekende technologie, unieke creaties of ambachtelijk vakmanschap: alles wat ‘made in Limburg’ is, komt in aanmerking. Klein of groot bedrijf, dat maakt niet uit. Zolang de producten en verhalen achter deze pareltjes die de Limburgse productie op de kaart zetten, maar tot de verbeelding spreken!

Nu inschrijven
Hoe deze verkiezing in zijn werk gaat? Alles begint bij de inschrijvingen van ondernemingen die hun product willen nomineren. Aanmelden kan via een simpel online formulier dat je hier vindt.

Midden oktober maken we een selectie uit alle inzendingen en kan elke Made in Limburg-lezer meestemmen op dit kransje genomineerden. Uiteindelijk blijven er vijf kandidaten over, die worden voorgesteld op een grote award-show op 21 november. Daar wordt ook de naam van de winnaar onthuld...

Dus: Ken of ben jij een bedrijf dat met trots Limburgse producten vervaardigt? Schrijf dan in via deze link! Succes!