finvision eigenaars

Financieel trio vergroot actieterrein

Finvision Hasselt, het financieel advieskantoor van vennoten Jurgen Jackers, Dirk Blanpain en Hilde Albert, gaat uitbreiden naar de Kempen. Vanaf maandag komt er een vestiging bij nabij Herentals, waar op termijn 10 mensen aan de slag zullen kunnen.

Finvision houdt zich bezig met credit management, accountancy, controlling & reporting, tax & legal en audit. Nationaal zijn er 5 kantoren met 130 medewerkers. Finvision Hasselt is een aparte entiteit, die 48 mensen telt en een omzet van zo’n 4,8 miljoen euro genereert. De aansturing gebeurt door Jurgen Jackers, Dirk Blanpain en Hilde Albert, vanuit de kantoren in Hasselt en Borgloon. Deze tak bestaat nu precies 10 jaar.

“Finvision Hasselt gaat, niet toevallig in het tiende levensjaar, resoluut voor een verbreding van de werkregio naar de Kempen”, aldus de vennoten. “Een logische stap aangezien er hier veel opportuniteiten liggen. Concreet betekent dit dat we in de regio Herentals een eigen vestiging zullen hebben. De dienstverlening zal identiek zijn aan het aanbod dat we in Limburg bieden. Het doel is om -in eerste instantie- het nieuwe kantoor uit te bouwen met een tiental medewerkers.”