Berlijn business trip

“First we take Berlin, then we take Hongkong”

De relatief jonge netwerkclub Net's Work gaat opnieuw Limburgse bedrijfsleiders samenbrengen tijdens een inspirerende ondernemersreis. Na het succes van de vorige editie in Berlijn (lees verslag hieronder) gaat de reis nu naar Hongkong. Een aantal specialisten ter plaatse zorgen voor de juiste zakelijke contacten.

Onlangs maakte Net’s Work een boeiende citytrip naar Berlijn. Eén van de deelnemers was Alexandra Limage van Sprint Transport in Houthalen-Helchteren. Ze was opgetogen over het programma en de talrijke netwerkmomenten met de rest van het deelnemersveld. “Het was een goede gelegenheid om even op pauze te drukken en met een groep gelijkgestemden op avontuur te gaan”, zegt ze. “Het was een leuke groep van ondernemers, die allemaal op zoek waren naar een goede mix tussen cultuur-historische ontdekkingen, het leggen van zakelijke contacten in een informele setting en het opdoen van inspiratie om mee te nemen naar het eigen bedrijf. Het was echt de moeite. Alles was prima geregeld, ook de accommodatie en de restaurants waren top. Mijn batterijen waren na 4 dagen weer helemaal opgeladen. En een aantal mooie herinneringen zijn me zeker bijgebleven. Zo weet ik nu dat de B van Berlijn ook staat voor Bus, Bahnhof, Brandenburg, Brewdog, Birger, Booze, Beer, Bar, Bratwurst, Blauwe nagellak en Beleving! Wie benieuwd is waar dat over ging moet zeker eens mee netwerken bij Net’s Work of gewoon inschrijven voor de volgende netwerkreis naar Hongkong!”

En die reis vindt plaats in februari volgend jaar. De organisatie heeft het programma alvast toegelicht. Er staan een aantal toeristische highlights op de agenda, zoals de Victoria Peek & Peak Tram, de Ling Fa Kung Tempel, Po Lin Monastery, Big Buddha en de antiekmarkt van Cat Street. Er wordt tevens een bezoek gebracht aan de miljoenenstad Shenzen (China), en aan een aantal ondernemingen ‘achter de schermen’, zoals BYD, Huawei en Olé Supermarket. “Tijdens de voorstelling van het programma waren onze leden heel enthousiast”, zegt Diedrik Moës, Managing Director van Net’s Work. “Ze staan te popelen om hun koffers te pakken. We verwelkomen ook graag ondernemers die vandaag nog geen lid zijn van onze club. Zo’n reis is de ideale formule om nieuwe mensen te leren kennen, en er ongetwijfeld een resem interessante contacten aan over te houden. We meer uitleg wenst, mag me zeker even contacteren (diedrik@nets-work.be). Op 31 juli sluiten we de registraties voor deelname af. Hongkong, here we come!”