Nieuws Limburg Fiscale advocaten zetten tenten op in Hasselt

Fiscale advocaten zetten tenten op in Hasselt

Fiscale advocaten zetten tenten op in Hasselt

Tuerlinckx Tax Lawyers, een advocatenkantoor met roots in Antwerpen, heeft een nieuwe vestiging geopend in Hasselt. Het bureau met specialisatie in fiscaal recht wil van hiermee de klanten in Limburg beter bedienen.

Tuerlinckx Tax Lawyers is een nationaal georiënteerd kantoor dat bedrijven, organisaties en particulieren adviseert en begeleidt bij fiscale vragen en fiscaal-juridische procedures en geschillen. Het team telt 23 personen, onder wie 16 advocaten. Die verleggen nu de grenzen naar Limburg.

“Zo verhogen we het serviceniveau voor al onze Limburgse cliënten,” aldus advocaat en stichtend-vennoot Jan Tuerlinckx. “Onze komst betekent voor Limburg een interessante uitbreiding met een specifiek fiscaaltechnische expertise die er als dusdanig nog niet aanwezig was.”

Volgende week organiseert Tuerlinckx een openingsevent aan de Guffenslaan in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer