Nieuws Limburg Flexmail (Genk) kan beste tool van België worden

Flexmail (Genk) kan beste tool van België worden

Flexmail (Genk) kan beste tool van België worden

Jacqueline MahieuxMet 4 zijn ze nog: de tools die kans maken om eind november op de Digital Marketing Awards uitgeroepen te worden tot allerbeste van het land. Onder hen ook 1 Limburgse inzending: Flexmail, het innovatieve e-mailmarketingsysteem van Jacqueline Mahieux uit Genk. “Dat we voor deze prijs genomineerd zijn, is al een hele eer op zich,” zegt ze in een korte reactie. “Deze onderscheiding, en de jury die de selectie maakt, worden in de sector beschouwd als een absolute referentie. We zijn dus heel blij om uit alle inzendingen het tot genomineerde geschopt te hebben. De kans is groot dat het multinationals en ‘grote dozen’ zijn die met deze Digital Marketing Awards aan de haal gaan. Dat we als bescheiden Genks bedrijfje hier tussen staan, streelt ons ego. En wie weet… het is nu ‘fingers crossed’ en hopen dat er op 26 november misschien nog iets meer uit de bus valt…”

Flexmail is een onderneming uit Genk, die behoort tot de Infoweb-groep van ondernemer Jacqueline Mahieux. Het bedrijf is één van de marktleiders in software om op een gebruiksvriendelijke manier e-mailingcampagnes te versturen. Grote klanten zijn onder meer Infrax, Bloovi, Brother, Stihl, Toerisme Vlaanderen, Jetair, VMM, enzovoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.