Nieuws Limburg Flexpoint doet nieuwe overname in Wallonië

Flexpoint doet nieuwe overname in Wallonië

Flexpoint doet nieuwe overname in Wallonië

Uitzend- en dienstenchequebedrijf Flexpoint, met hoofdzetel in Zonhoven, heeft in Waremme de firma Coup de Main overgenomen. “Het gaat om een strategische overname waarmee we onze positie in Wallonië verder versterken,” zegt algemeen directeur Eric Martens. “Coup de Main is een dienstenchequebedrijf met 20 werknemers, dat zich mooi op de as bevindt van de andere ondernemingen die we al in Wallonië hebben. Met Verviers, Blegny, Luik, Hannuit en nu ook Waremme strekt onze uitvalsbasis zich uit over de hele provincie Luik en het oostelijk deel van Waals Brabant.”
Ook in Limburg denkt Flexpoint overigens aan verdere expansie. “In 2011 zullen we zeker nog enkele blinde vlekken invullen. Het zij door natuurlijke groei van onze lokale kantoren, hetzij door gerichte overnames,” zegt Eric Martens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.