Frank-Leon

Fly vliegt in de handen van Select

Fly, het bedrijf van Leon Vliegen en Frank Philippaerts met specialisatie in het begeleiden en coachen leiders, teams en organisaties, maakt voortaan deel uit van de Select Group.

Fly Consult werd in 2012 opgericht door voormalig HR Manager van het Jaar, Leon Vliegen en zijn compagnon Frank Philippaerts. Het bedrijf focust op 3 domeinen: leiderschapsontwikkeling en coaching, assessment- en developmentcenters en meer algemene organisatorische consultancy. Fly neemt al jaren een hoge vlucht en doet daarbij een beroep op een batterij aan gespecialiseerde senior consultants en coaches. Drie jaar geleden kwamen er met Sonja Reckers en Jo Frantzen nog 2 associated partners bij. Dit hele team vervoegt nu de grote HR-dienstverlener Select Group, met hoofdzetel in Antwerpen.

De match in DNA tussen beide organisaties maakt de integratie makkelijk. En het aanbod is complementair. "Met Select Group faciliteren we de groei van mensen en organisaties aan de hand van kwalitatieve projectoplossingen en HR-diensten",vertelt CEO Bart Gonnissen. "Dit is verdeeld over vijf pijlers: werving & selectie, uitzendarbeid, RPO, projectsourcing en consultancy. Het is in die laatste tak dat Fly ons komt versterken. Daarnaast is Fly ook actief in executive search, wat van deze overname een belangrijke strategische versterking maakt."

"Met Select Group als partner krijgen we vleugels om onze missie 'Growing Leaders' verder te realiseren voor bestaande en nieuwe klanten", vertelt Frank Philippaerts. "Daarnaast is ook onze manier van werken gelijkaardig aan die van Select Group", vervolgt de oprichter van Fly, Leon Vliegen. "We zijn helemaal klaar om dit nieuwe hoofdstuk aan te vatten."