foets1-300×118-1

Foets Denis mag eindelijk uitbreiden in Paal

Foets Denis, gekend leverancier van heftrucks, compressoren, hoogtewerkers en andere industriële tools, heeft eindelijk de vergunning ontvangen om langs de autosnelweg E313 in Paal-Beringen extra magazijnruimte te bouwen. “Als het van ons had afgehangen, waren we hier al tien jaar geleden mee gestart,” zegt Marina Moons, echtgenote van Denis Foets. “Maar de toelating heeft dus een hele tijd op zich laten wachten. Het is de bedoeling om hier enkele grote hangars op te trekken waar we ons materiaal in kunnen stockeren.”

Dat is nodig, want de zaken gaan goed bij Foets Denis. “Zoals iedereen hebben we wel wat last van de crisis gehad, maar momenteel is het terug ‘volle bak’,” zegt Marina Moons nog. “Vooral de kleine graafmachientjes doen het erg goed. We zouden dan ook graag nog enkele bijkomende mensen willen aanwerven, maar je moet ze ook kunnen vinden natuurlijk…”

Foets Denis realiseert een omzet van zo’n 15 miljoen euro met 30 mensen. Het hoofdkantoor is in Tessenderlo, terwijl de extra vestiging in Paal een mooi uithangbord voor de visibiliteit is.