Nieuws Limburg Force Majeure forceert de doorbraak

Force Majeure forceert de doorbraak

Force Majeure forceert de doorbraak

Force Majeure, de eerste volledig alcoholvrije brouwerij van België, heeft een contract afgesloten met Weynants, een belangrijke verdeler van trappistenbieren. Samen gaan ze het alcoholvrij speciaalbier op de kaart zetten. “Om die doorbraak te vieren, hebben we meteen 3 nieuwe bieren aan ons gamma toegevoegd”, zegt Genkenaar Stijn Panis, bezieler van Force Majeure.

Dat heel België zijn vertrouwde toog moest inruilen voor de keukentafel, heeft ook trappistenhandelaar Weynants gevoeld. Als alternatief voor de verminderde bestellingen door de drankenhandelaars, werd onderhandeld met de Limburgse brouwerij Force Majeure van Stijn Panis. Dit resulteert nu in een samenwerking, waarbij de alcoholvrije bieren aan het gamma worden toegevoegd. Een stevig duwtje in de rug van de jonge brouwerij die nu een afzetmarkt in het hele land ziet opengaan.

Stijn Panis kondigt meteen ook de uitbreiding aan met 3 nieuwe alcoholvrije speciaalbieren: een kriek, bruin bier en zelfs een tripel hop. Zij vervoegen het blonde bier en de tripel die Force Majeure al eerder op de markt bracht. “De samenwerking met Weynants biedt groeikansen, die we volop aan het grijpen zijn”, zegt Stijn Panis. Op de resultaten daarvan heffen we binnenkort met evenveel trots het glas.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Geert L. 2021-01-14 07:15:14

Veel succes Stijn. Na veel zoeken kan ik zeggen dat je trippel één van de lekkerste alcoholvrije bieren is.

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.