Nieuws Limburg Ford keert terug naar Genk

Ford keert terug naar Genk

Ford keert terug naar Genk

Drie maanden na de aankondiging van de komst naar België, opent Ford Trucks meteen 7 dealerships in ons land. In Limburg gaat de eer naar CTSL, gelegen op een steenworp van het voormalige Ford Genk.

Enkele maanden geleden werd Herman Noyens Trucks door Ford aangesteld als officiële invoerder van Ford Trucks in België. Het Kempense bedrijf liet er geen gras over groeien en startte meteen met opzetten van een dealernetwerk. Intussen hebben al 7 locaties in het land toegezegd om de trucks van Ford in hun regio te gaan verdelen. In Limburg is de keuze gevallen op CTSL, een merkonafhankelijke garage voor service, onderhoud en verhuur van trucks en trailers. Het Genkse bedrijf is gevestigd aan de Oosterring, op nauwelijks enkele honderden meters van waar vroeger de Ford-fabrieken stonden.

De ambities van Ford Trucks zijn niet gering. Binnen 5 jaar moet meteen 5% van de markt zijn ingepalmd. Daartoe zal niet alleen het dealernetwerk bijdragen, maar ook de eerste webshop voor trucks. Klanten zullen online hun truck kunnen configureren en bestellen. Om het doel te bereiken, zal uiteraard ook op service worden ingezet. Zo wordt er 24/7 assistentie verleend bij pech.

De eerste flagship store van Ford Truck opent volgend jaar de deuren in Turnhout.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken, Maasmechelen
Lanaken

Meers neemt Gebroeders Crijns over

Na jaren van intense samenwerking gaat logistiek- en transportbedrijf Gebroeders Crijns uit Maasmechelen deel uitmaken van Meers Transport uit Lanaken.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.