Nieuws Limburg Formule 1 levert Soleco mega-contract op

Formule 1 levert Soleco mega-contract op

Formule 1 levert Soleco mega-contract op

Groene energiespecialist Soleco uit Opglabbeek heeft een contract getekend om voor 3 miljoen euro zonnepanelen te leveren voor de transportfirma Wallenborn in Luxemburg. De deal is ontstaan in de paddock van de Formule 1, want Soleco is net als Wallenborn sponsor van het Lotus-team van Jerome D’ambrosio.

Olijslagers en Geerkens (rechts).

“Dit is het grootste project dat we volledig in eigen beheer zullen doen,” zegt CEO Bob Geerkens . “De firma Wallenborn doet alle logistiek voor Lotus-Renault en de contacten zijn tot stand gekomen in de F1.” Het was de firma Genii, de eigenaar van het Lotusteam, die beiden bij elkaar bracht. “Het is precies hiervoor dat we D’ambrosio zijn gaan sponsoren,” aldus Geerkens. “Dit contract verzekert de jobcontinuïteit van onze werknemers. in tijden waarin de Vlaamse subsidies worden afgebouwd kunnen wij standhouden door internationaal te gaan. Wallonië gaat momenteel zeer goed. In Nederland loopt het nu storm, zoals vier jaar geleden bij ons. En dit zonder subsidies. Met het project in Luxemburg erbij breiden we onze internationale projecten gevoelig uit.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.