Nieuws Limburg Forty Two wordt ook een slaapfeestje…

Forty Two wordt ook een slaapfeestje…

(Foto: Medialounge)

Forty Two wordt ook een slaapfeestje…

Het ‘congrestival’ Forty Two, dat onlangs werd verplaatst naar 22 april 22, heeft een nieuwe troefkaart uitgespeeld om heel ondernemend Limburg naar het Maasland te lokken. Met het Terhills Hotel en Terhills Resort werden deals gesloten zodat de deelnemers aan het 24 uur durende event, aansluitend met hun team, gezin of met wie dan ook, een heel weekend in de glijbanen, de shops van de Village en de bossen kunnen rondhossen.

Voor wie het nog niet kent: Forty Two is een spectaculair evenement waar ondernemers 24 uur lang kunnen genieten van bijzonder inspirerende sprekers, een overvloed aan animatie, originele catering en een stevige saus comedy. De derde editie, die normaal in oktober had moeten plaatsvinden in Maasmechelen (Terhills Hotel) moest omwille van… u raadt het al… worden uitgesteld. Als nieuwe datum is 22 april 22 vastgelegd. De extra voorbereidingstijd heeft de organisatie ge├»nspireerd om nog wat bijkomende ijzers in het vuur te houden. Zo zijn er deals gemaakt voor overnachtingen in een cottage op het Terhills Resort.

“Wie na een boordevol dagprogramma en een wilde feestnacht op zijn positieven wil komen, kan gerust nog enkele dagen genieten van de talrijke toeristische troeven die de Terhills-site te bieden heeft”, zegt mede-organisator Geert De Wael. “We denken dat niet alleen collega’s er een heel weekend van teambuilding van willen maken, maar dat er ook deelnemers hun gezin zullen laten aansluiten om een heerlijke mini-vakantie in Center Parcs door te brengen.”

De organisatie heeft alvast een leuk filmpje gemaakt als aanloop naar de nieuwe datum van Forty Two:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.