Nieuws Limburg Frank en Frank kopen CDH van Van Cleven

Frank en Frank kopen CDH van Van Cleven

Frank en Frank kopen CDH van Van Cleven

De Limburgse ondernemers Frank Didden en Frank Voortmans nemen CDH Industries over van Martine en Peter Van Cleven. Daarmee begint het familiebedrijf met specialisatie in luchtbehandeling voor binnenzwembaden aan een nieuw hoofdstuk.

CDH Industries bestaat sinds 1990. Er worden toestellen gemaakt om de lucht in zwembaden te ontvochtigen. In deze niche heeft het Hasseltse familiebedrijf een stevige reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Maar na ruim 30 jaar van ’timmeren aan de weg’, laten Martine en Peter Van Cleven nu het stuur over aan ondernemers Frank Didden en Frank Voortmans.

De reden van het succes? “Door de bewuste keuze om de productie in Limburg te houden, hebben we maximale controle over de kwaliteit”, zegt Martine Van Cleven. “Dat maakt maatwerk mogelijk en resulteert in een optimale service voor onze klanten. Wij produceren 500 toestellen per jaar en stellen zeven mensen te werk. De anciënniteit varieert tussen de 32 en 17 jaar, dus een zeer trouw en ervaren team.” En nog een sterkte: het familiale karakter. “Daar heb ik samen met mijn broer Peter altijd over gewaakt”, aldus nog Martine. “En dat moet ook in de toekomst zo blijven.”

Daar engageren Frank Didden en Frank Voortmans zich alvast voor.”We zetten samen de huidige koers standvastig verder”, aldus het duo. “CDH Industries is een dynamisch bedrijf met een duidelijke visie. Daar bouwen we overtuigd op voort. De lokale verankering blijft verzekerd en ook alle personeelsleden houden we aan boord.”

De nieuwe eigenaars gaan wel een nieuwe CEO aantrekken om de strategische koers uit te stippelen. “Intussen blijft Martine aan het roer om de overgang in goede banen te leiden”, zo klinkt het tot slot.

Intussen maakte TVL onderstaande reportage over het nieuws:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.