Nieuws Limburg Frank Lemmens weg bij Esdeel

Frank Lemmens weg bij Esdeel

Frank Lemmens weg bij Esdeel

Frank Lemmens, vennoot en gedelegeerd bestuurder bij het Meeuwense bouwbedrijf Esdeel, gaat een nieuwe uitdaging aan. Vanaf 1 september draagt hij, na 15 jaar dienst, zijn taken over aan zijn broers Filip en Kristof. Binnen Esdeel, dat in 2000 na een management buy-out werd overgenomen door zijn vader Jos Lemmens, was Frank verantwoordelijk voor de administratie, HR, preventie en (deels) projectleiding. Wat zijn nieuwe uitdaging wordt, is nog niet gekend.

frank lemmensEsdeel werd opgericht in 1947 en is gespecialiseerd in de aanleg van zowel ondergrondse als bovengrondse nutsleidingen water, gas, elektriciteit en kabel-tv. De belangrijkste opdrachtgevers zijn de nutsmaatschappijen Infrax, Belgacom, VMW, spoorwegbeheerder Infrabel en aannemers in hoogspanning.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.