frank vols kopie

Frank Vols onder de pannen bij Hogeschool PXL

Frank Vols, voorheen onder meer directeur van Unizo Limburg, Sofim en VDAB Limburg, is aangetrokken als business developer bij PXL-Research. Daar zal hij instaan voor kennisdeling tussen de hogeschool en het bedrijfsleven, de social profitsector en overheden.

Hogeschool PXL beschikt over tien thematische onderzoeks- en expertisecentra, bevolkt door 205 onderzoekers. Ze werken daarbij intensief samen met bedrijven en organisaties, onder meer op het vlak van stages, bachelorproeven, maatwerkonderzoek, bijscholingen, het speuren naar nieuwe trends en andere vormen van innovatie.

Frank Vols zal nu als 'liaison-officer' de afdeling PXL-Research versterken en de kennisdeling verder aanjagen. "Hij zet zijn expertise en netwerk in om de hogeschool en haar stakeholders te leiden naar win-wins", vertelt algemeen directeur Ben Lambrechts. "Frank Vols heeft een ruime ervaring in het bedrijfsleven en met maatschappelijke organisaties. Met een sterk netwerk biedt hij alle potentieel om studenten, onderzoekers en docenten dichter bij bedrijfsleiders en decision makers te brengen, met als opzet een onmiddellijke gemeenschappelijke meerwaarde te creëren. Op die manier wordt kennisdeling voor Hogeschool PXL nog meer een werkwoord, waardoor onderwijs en bedrijfsleven nog beter kunnen matchen."