vip dusart festival da copa

Frankrijk verslaan vanuit de VIP? Wij hebben tickets!

Eén van de locaties waar de massa samenstroomt om de Rode Duivels aan te moedigen (in plaats van ze uit te fluiten...) is het Dusartplein in Hasselt. Op het Festival da Copa, zoals het grote fandorp daar heet, wordt maandag met (de 12e) man en macht gesupporterd voor Kevin & Co. Ook nu weer heeft de organisatie een interessante VIP-formule opgezet, waar u en uw medewerkers of klanten op de eerste rij van het spektakel kunnen genieten. En ja: Made in Limburg mag voor maandag 2x2 VIP-tickets weggeven...

Festival da Copa is een initiatief van 3vents, het kantoor van ondernemer Birger Vanheusden. Omgekeerd evenredig met de sportieve prestaties van de Duivels, was het publieksevenement op het Dusartplein tot dusver een groot succes. Duizenden supporters bekijken er dagelijks de matchen op groot scherm, dus ook die waar geen landgenoten op de grasmat staan.

En ook de VIP-ruimte, met perfect zicht op het megascherm, is telkens goed gevuld. “Onze all-in formules, met catering en alle dranken, worden goed gesmaakt”, aldus Birger Vanheusden. “Heel wat Limburgse bedrijven maken van de gelegenheid gebruik om hun beste klanten en andere zakenrelaties uit te nodigen. Afhankelijk van de sportieve prestaties, hopen we de komende dagen nog vaak events rond de matchen van de Rode Duivels te mogen opzetten!”

Zoals nu maandag tegen Frankrijk. “Van op het Dusartplein, dus ook vanuit de VIP, zullen we ons de longen uit het lijf schreeuwen”, aldus Vanheusden. “Aan de sfeer zal het zeker niet gelegen hebben…”

Wie graag nog VIP-tickets voor maandag wil bestellen (incl. dranken van 17-23u, diner in buffetvorm en beste zicht op het grote scherm aan 129 euro/pp) ), kan dat doen via deze link. Aanrader!

Voor enkele gelukkigen hebben we goed nieuws: we mogen ook 2X2 VIP-tickets weggeven aan de lezers van Made in Limburg! Wil je er dus héél graag gratis bij zijn, stuur dan een mailtje met uw voorspelling van de einduitslag naar redactie@madeinlimburg.be. Wij bepalen met onze immer onschuldige hand wie er maandag gratis bij kan zijn! Succes!