Nieuws Limburg Frans Smeulders hogerop bij FrieslandCampina

Frans Smeulders hogerop bij FrieslandCampina

Frans Smeulders hogerop bij FrieslandCampina

Frans Smeulders (58), momenteel nog managing director van de vestiging van FrieslandCampina Professional in Lummen, vertrekt op 1 september voor een hogere functie binnen de zuivelmultionational.

Limburger Frans Smeulders (foto) werd in 2004 algemeen directeur bij de vestiging in Lummen. Sindsdien heeft de zuivelfabriek een mooi groeiparcours afgelegd. Momenteel werken er bijna 400 mensen, goed voor een omzet van 226 miljoen euro.

Smeulders wordt vanaf 1 september director van de afdeling ‘business development’ binnen de groep FrieslandCampina. In Lummen wordt hij opgevolgd door Marco Bertacca, die overkomt van bij CSM, waar hij momenteel vice-president ‘global expansion’ is.

FrieslandCampina Professional in Lummen maakt zuivelproducten voor de professionele sector (bakkerijen, horeca). De coöperatieve zuivelgroep FrieslandCampina verenigt 15.000 melkveehouders, en staat voor een omzet van bijna 9 miljard euro en 20.000 werknemers.

FrieslandCampina realiseerde in 2010 de helft meer winst (285 miljoen euro).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.