Nieuws Limburg Franssen bouwt nieuwe vestiging in Lommel

Franssen bouwt nieuwe vestiging in Lommel

Franssen bouwt nieuwe vestiging in Lommel

Het gekende familiebedrijf Franssen, gespecialiseerd in keukens en ander binnenhuismeubilair, opent op 2 februari een nieuwe vestiging in Lommel. Het oude pand ging vorig jaar tegen de vlakte om plaats te maken voor een nieuw complex van 1.200 m².

De nieuwe showroom beschikt over 2 niveaus, zo’n 30 keukenopstellingen, 10 soorten dressings en een 30-tal voorbeelden van binnendeuren. De keuze om opnieuw in Lommel te investeren in een grotere vestiging is zeker niet toevallig: “De mensen van Lommel zijn heel dankbaar om mee samen te werken”, zegt zaakvoerder Patrick Franssen.

Het is de 2de showroom op 2 jaar tijd voor het familiebedrijf, want in juli 2017 opende het nog een vestiging in Geel. “Met 4 showrooms en 2 productievestigingen in Limburg, waren we klaar voor de volgende versnelling en dat resulteerde in de opening van 2 extra vestigingen in de provincie Antwerpen.”

Niet alleen de infrastructuur bij Franssen breidt uit, ook de aanpak werd vernieuwd. “We merken een verandering in denkwijze van de klant en spelen daar op in”, aldus nog Patrick Franssen. “Klanten willen vandaag de dag maar één aanspreekpunt om alle kopzorgen te vermijden. Daarom organiseren wij ook totaalrenovaties, gaande van het vernieuwen van vloeren, plafonds en sanitair tot schilderwerken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.