Nieuws Limburg FrieslandCampina in beroep tegen Incopack

FrieslandCampina in beroep tegen Incopack

FrieslandCampina in beroep tegen Incopack

Zuivelreus FrieslandCampina (Lummen) gaat in beroep tegen de uitspraak van de Brusselse rechtbank van Koophandel in de zaak tegen roomspuitbussenfabrikant Incopack in Dilsen-Stokkem. Dat heeft de redactie van Made in Limburg uit goede bron vernomen.

De rechter stelde Incopack in het gelijk in een rechtszaak die zwaargewicht FrieslandCampina tegen Incopack had ingesteld. De betwisting draaide rond het modelrecht op een specifieke spuitmond voor slagroomspuitbussen. Volgens FrieslandCampina maakte Incopack ten onrechte gebruik van dit tulpvormige, zesbladige model, aangezien FrieslandCampina dit eerder had laten beschermen voor het Europese grondgebied.

De rechter liet die bescherming echter nietig verklaren en behoedde Incopack alzo voor hoge boetes. Maar FrieslandCampina laat het hier dus niet bij, en gaat nu in beroep tegen de uitspraak van de Brusselse rechter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.