justbite fruitsnacks

Fruitsnacks slaat handen in elkaar met grote speler

Fruitsnacks, het bedrijf van de familie Paesmans, dat wekelijkse leveringen van vers fruit verzorgt in 3.800 bedrijven, gaat een structurele samenwerking aan met JustBite, een Oost-Vlaamse verdeler van gezonde snacks, en dat bij 2.000 ondernemingen. "Van concurrenten naar bondgenoten", zegt Roel Paesmans. "Dan wordt 1+1 gelijk aan 3."

Fruitsnacks is sinds 2006 leverancier van fruit op het werk en was daarmee de eerste in de Benelux om dit concept te introduceren. JustBite zorgt sinds 2018 voor een alternatief voor de ongezonde snacks op het werk. Een complementair aanbod dus, met hetzelfde doel: een gezonde werkplek creëren met gezonde medewerkers.

“Bedrijven willen steeds meer doen om hun medewerkers gezond en gelukkig te maken”, vertelt Roel Paesmans, zaakvoerder van Fruitsnacks. "In de war on talent willen ze een duidelijk verschil kunnen maken. We horen dus steeds meer dat bedrijven hun gezonde aanbod zo uitgebreid mogelijk maken: met fruit op het werk én gezonde snacks. En als onze partners iets vragen, dan luisteren wij natuurlijk.”

De klik tussen Fruitsnacks en JustBite was er meteen. "We werken beiden aan gezonde pauzemomenten op het werk", zegt Aitor Somers, co-founder van JustBite. "Daardoor wordt 1+1=3. Door onze krachten te bundelen hebben we een completer aanbod en behouden we elk onze focus en expertise zonder aan snelheid in te boeten.”