Ketnet-Winterbreak-21

Fungroup bouwt grootste indoor-attractie ooit

Dat Stefan Kerkhofs van de Fungroup houdt van uitdagingen, is geen geheim. “Maar nu pakken we uit met één van onze grootste projecten ooit”, vertelt hij. “De hele kerstvakantie lang is de Ethias Arena in Hasselt omgebouwd tot een mega-groot attractiepark, en dit onder de noemer Ketnet Winterbreak.

“De Ethias Arena wordt het grootste pop-up indoor attractiepark van België”, aldus Stefan Kerkhofs. “Er zullen meer dan 50 attracties en spellen beschikbaar zijn voor jongeren vanaf 8 jaar. Maar ook de allerkleinsten komen aan hun trekken. Op die manier creëren we in Hasselt de allerleukste plek voor een geslaagde gezinsuitstap.”

Fungroup gaat voor dit grootschalige evenement in zee met de Sportpaleis Group en Ketnet. “Er zullen dan ook verrassende optredens zijn en ‘meets & greets’ met Ketnet-gezichten”, zegt de ondernemer vanuit Beringen. “Ik ben zelf heel enthousiast over dit gebeuren. We zijn al het één en ander gewoon, maar dit is toch van een bijzondere orde. Ons team staat te popelen om er een fantastisch feest van te maken!” (Wie een kijkje wil gaat nemen: alle info is terug te vinden op deze website)