fungroup beringen

Fungroup verhuist naar warme stek in Beringen

Omdat Stefan Kerkhofs van de Fungroup zijn locatie in Zonhoven had geruild voor een stuk bouwgrond in Beringen, was het nog even wachten om de nieuwe gebouwen voor geopend te verklaren. Na een tijdelijk verblijf in een hal vlakbij, konden de werknemers maandag hun intrek nemen in het nieuwe hoofdkwartier.

De Fungroup zat door de enorme groei verspreid over diverse locaties in Limburg. Zaakvoerder Stefan Kerkhofs wou daarom een nieuwe uitvalsbasis in de buurt van het Klaverblad in Lummen. Zijn oog viel op een stuk bouwgrond in de kmo-zone De Weven in Paal-Beringen. Het perceel behoorde toe aan een bakker met uitbreidingsplannen. De bakker werd bereid gevonden om naar de gebouwen van de Fungroup in Zonhoven te trekken, waardoor Kerkhofs zijn droom kon realiseren.

Tot het nieuwe pand klaar was, vonden de kantoormedewerkers van de Fungroup een onderkomen in een andere industrieel gebouw op De Weven. Maar maandag hebben ze de verhuisdozen mogen uitpakken en voor het eerst plaats genomen op hun nieuwe werkplek. “Het is een stek vol warmte en gezelligheid”, vindt Stefan Kerkhofs zelf. “Een plek waar de werknemers centraal staan en waar we het beste van zichzelf naar boven kan komen.” Ook het magazijn is overigens in het nieuwe gebouw gevestigd, zodat de materialen voor de events voortaan centraal beheerd kunnen worden.