Nieuws Limburg Funny Event overgenomen door sectorgenoot

Funny Event overgenomen door sectorgenoot

Funny Event overgenomen door sectorgenoot

Els Asnong en Pascal Gilis hebben een overnemer gevonden voor hun bedrijf Funny Event uit Herk-de-Stad. Alle activiteiten worden onder dezelfde naam voortgezet door Marina Boussu van Creakleur in Alken.

Funny Event is vooral actief in animatie voor kinderen. Met een kinderdisco, shows, grimestand, enzovoort, trekken ze al jaren doorheen de hele provincie. Ook voor een volwassen publiek biedt Funny Event programma’s aan. Els Asnong en Pascal Gilis verhuren bovendien springkastelen en ander feestmateriaal. “Maar door corona zijn al die activiteiten sterk verminderd”, zegt Els. “We focussen daarom op andere activiteiten. Zelf sta ik momenteel in het onderwijs, terwijl mijn man de firma Metal Rek System leidt. We zijn op zoek gegaan naar een partner om Funny Event verder te zetten, en die hebben we gevonden bij Creakleur in Alken.”

Marina Boussu (foto) en haar echtgenoot zullen dus Funny Event laten voortbestaan. “We kennen elkaar al enkele jaren omdat we regelmatig samen op events aanwezig zijn”, aldus nog Els Asnong. “We zijn heel blij dat ons bedrijf bij Creakleur in goede handen is. Uiteraard blijven wij ook in de toekomst graag bereid om het nieuwe team met raad en daad bij te staan.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Alken
Alken

Gaens gaat reizen maken

Het gekende reisbureau Alk Reizen bestaat niet meer. Of toch niet meer onder die naam, want Geert en Rik Gaens… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.