Nieuws Limburg Fusie accountants levert nieuw totaalconcept op

Fusie accountants levert nieuw totaalconcept op

Fusie accountants levert nieuw totaalconcept op

Accountantskantoren Liesens uit Tongeren en AP Fisco uit Genk gaan vanaf 5 november samen verder als Bizzit in Diepenbeek. Met de nieuwe naam begint een nieuw hoofdstuk. Bizzit, wat staat voor Business it, vrij vertaald als Onderneem het, zal ook diensten als ondernemerscoaching, juridisch advies en loopbaanbegeleiding aanbieden.

De kernactiviteit van het nieuwe kantoor blijft boekhouding en fiscaal advies voor zelfstandigen, ondernemers en vrije beroepers. Daarnaast neemt Bizzit administratieve taken uit handen, is er een sociaal bureau en helpt de juridische dienst klanten verder, bijvoorbeeld om contracten op te stellen. Voormalig bedrijfsadviseur en ondernemerscoach uit het Unizo/Zenito-nest, Kelly Esseldeurs, staat bij het koepelbedrijf in voor de versterking van de visie, strategie en persoonlijk ondernemerschap van zelfstandigen, ondernemers en vrije beroepers. “We helpen hen om keuzes te maken, ook als ze een heel andere richting willen inslaan”, zegt Kelly Esseldeurs.

De aangeboden mix van accountancy en ondernemerscoaching is uniek. “Het geheel is meer dan de som der delen. De directe samenwerking zorgt voor een versnelling, waarbij bijvoorbeeld een verbetering in aanpak, direct wordt getoetst met cijfers.”

Bizzit betrekt een pand in de Nieuwstraat in Diepenbeek, waar vroeger Adsolut was gevestigd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.