Nieuws Limburg Fusie en nieuwbouw voor Hasselts softwarehuis

Fusie en nieuwbouw voor Hasselts softwarehuis

Fusie en nieuwbouw voor Hasselts softwarehuis

De Hasseltse leverancier van software voor e-commerce Softlution gaat samensmelten met zijn collega Strawberries uit Amsterdam. De twee gaan vanaf 1 oktober onder de naam Osudio door het leven. Door de fusie stoten de twee door tot de Europese subtop in hun niche.

SOFTLUTION OSUDIOPeter van Reijmersdal en Luc Box van Softlution (foto) krijgen de meerderheid in Osudio, met Victor Terpstra van Straberries als derde partner. “Door de samensmelting wordt onze dienstverlening aan de klanten compleet, en kunnen we onze klanten begeleiden vanaf strategisch advies, over implementatie van de software tot en met de nazorg en alles wat daar bij hoort,” zegt Luc Box. “We werkten al vaker samen met Strawberries. De fusie is dan ook een logisch vervolg,” voegt van Reijmersdal er aan toe.

Nieuwbouw in Diepenbeek
De nieuwe groep zal 150 medewerkers tellen, goed voor een omzet van 13,5 miljoen euro dit jaar. Voor volgend jaar wordt 16,5 miljoen euro verwacht. Het zwaartepunt van de groep zit in Hasselt waar 38 medewerkers actief zijn. “Als alles goed gaat, kunnen we straks beginnen met een nieuw gebouw aan het Wetenschapspark in Diepenbeek,” zegt Luc Box. “Daarmee is een investering van 1,7 miljoen euro gemoeid. Er zal meteen plaats zijn voor een tiental nieuwe medewerkers.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.