Nieuws Limburg Fusie van podologische praktijken

Fusie van podologische praktijken

Fusie van podologische praktijken

Podopraktijk Geens-Vranken en Podologisch Centrum Diepenbeek-Bilzen gaan fusioneren. De nieuwe groep, PODO+ genaamd, gaat voor schaalvergroting en deelt de expertise nu op vijf locaties, waarvan vier in Limburg.

“Samenwerking wordt de norm, ook voor vrije beroepers”, zegt Tom Geens, medezaakvoerder van Podopraktijk Geens-Vranken. “Deze fusie is dan ook een logische stap in onze groei. We werkten al succesvol samen met de mensen van het Podologisch Centrum Diepenbeek-Bilzen. PODO+ laat ons toe om nog intensiever expertise te delen en te genieten van schaalvoordelen. Zo kunnen we onze patiënten nog meer service en ondersteuning bieden.”

Tine Hechtermans, medezaakvoerder van Podologisch Centrum Diepenbeek-Bilzen, vult aan: “Onze patiënten zullen nog altijd voor hun behandelingen of advies terechtkunnen op dezelfde plaats en bij hun vertrouwde podoloog. Want onze vestigingen in Bilzen, Booischot, Diepenbeek, Genk en Zonhoven blijven allemaal bestaan.” Er werken zeven podologen en een voetverzorger in de gefusioneerde groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.