Nieuws Limburg Garage Rutten valt hard in de prijzen

Garage Rutten valt hard in de prijzen

Garage Rutten valt hard in de prijzen

Met een eerste plaats voor België en Luxemburg, en een tweede plaats wereldwijd, hebben de techniekers van Volvo-garage Rutten een unieke score behaald in een internationaal concours. Zij toonden zich bij de allerbesten in de wereld op vlak van technische kennis en praktische uitvoering.

Volvo Rutten heeft vestigingen in Hechtel-Eksel en Diest. De technici doen telkens mee aan de Vista-wedstrijd, waarbij de technische kennis van alle Volvo-medewerkers uitvoerig wordt getest. Vanuit de hele wereld schrijven specialisten zich in voor de proeven van deze grootste en meest uitgebreide competitie in zijn soort.

De wedstrijd bestaat uit 3 theoretische voorrondes, die de bijna 400 Belgische deelnemers in hun eigen garage kunnen oplossen. Hierna volgt een regionale halve finale en een finale met praktische proeven in Brussel. Van de 12 finalisten won het team van Garage Rutten (Roel, Thomas en Mario) het in een spannende finale van de Volvo-garage Reiff in Welkenraedt. De winnaars van elk land mochten dan in Zweden meedoen aan de wereldbeker, met teams van landen uit alle uithoeken. Er moesten een hele dag praktische proeven worden afgelegd. Daarin toonde het team van Volvo Rutten zich bijna de beste, na de ploeg uit Estland.

De zilveren medaille, nooit eerder behaald door een Belgisch team, overtuigde Wim Maes, CEO van Volvo Cars Belgium, om persoonlijk een grote taart naar Hechtel-Eksel te brengen. Een smakelijke beloning!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.