Nieuws Limburg “ Geen nachtwerk dankzij moderne technieken”

“ Geen nachtwerk dankzij moderne technieken”

“ Geen nachtwerk dankzij moderne technieken”

Een bakker die ’s nachts niet bakt en toch verse producten kan aanbieden: dat is Bakkerij Emmerix in Riemst. “Dat is mogelijk dankzij de moderne baktechnieken die we hanteren”, zegt zaakvoerder Roland Emmerix. “In 1989 kochten we een bestaande bakkerij bak- “In 1989 kochten we een bestaande bakkerij in Vroenhoven”, vertelt hij. “Na twintig jaar hebben we onze zaak volledig gerenoveerd: we bakken nu volgens moderne technieken. Zij maken graag de grensoversteek voor onze specialiteit: de echte Limburgse vlaai.”Bakkerij Emmerix, Maastrichtersteenweg 232, 3770 Riemst, www.bakkerij-emmerix.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.