Nieuws Limburg Geert Gaens neemt 2 reisbureaus over

Geert Gaens neemt 2 reisbureaus over

Geert Gaens neemt 2 reisbureaus over

Omdat de zaakvoerders van De Reisduif in Sint-Lambrechts-Herk en Planet Travel in Diepenbeek hebben beslist om ermee te stoppen, neemt Geert Gaens van Alk Reismakers hun klantenportefeuille over.

Corona heeft de pret voor heel wat reisorganisaties bedorven. Daarnaast zijn er ook ondernemers die omwille van pensionering of andere redenen de sector vaarwel zeggen. Zoals De Reisduif in Sint-Lambrechts-Herk en Planet Travel in Diepenbeek. Zij leven echter verder onder de koepel van Alk Reismakers, het reiskantoor van de familie Gaens uit Alken.

Geert Gaens vindt de stopzettingen in de sector een mooie opportuniteit om Alk Reismakers verder te laten groeien. “Het is in deze tijden niet eenvoudig om stappen voorwaarts te zetten”, aldus Gaens. “We moeten alle kansen dan ook met beide handen grijpen. De opvolging van de klanten van De Reisduif en Planet Travel is een logische gevolg, want ze maken net als Alk Reismakers deel uit van het collectief Selectair. Onder onze paraplu mogen de bestaande en nieuwe klanten dus een vergelijkbaar aanbod en hoogstaande service verwachten. Een win-win voor alle partijen…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.