ehvlgijbels

Geert Kenis op zoek naar nieuwe opportuniteiten

ehvlgijbelsGeert Kenis, al 13 jaar lang bij honderden Limburgse bedrijven gekend als de gedreven sales- en marketingmanager van het streekfonds Een Hart voor Limburg, gaat op zoek naar nieuwe uitdagingen.

“Zelfs al is het je passie, dan heeft je job zijn limieten als je met deze intensiteit ervoor gegaan bent,” zegt Geert Kenis (links op de foto). “Daarom heb ik gekozen om op een hoogtepunt te stoppen, een stapje terug te zetten en uit te kijken naar nieuwe opportuniteiten.”

Hij blijft nog even ter beschikking om de lopende projecten op te volgen en over te dragen aan zijn opvolger. “De maatschappelijk kwetsbare kinderen voor wie Een Hart voor Limburg het allemaal doet, laat je nu eenmaal niet zomaar in de steek. Dat ligt niet in mijn aard,” zegt Geert daarover. “En ik hoop oprecht dat de groei die we de voorbije jaren samen konden realiseren op basis van de waarden en normen van het Streekfonds, ook in de toekomst onverminderd voortgezet kan worden. Het waren bijzonder intense en boeiende jaren, maar nu is het tijd voor wat anders. Nog geen idee wat, maar ik kijk er wel al naar uit.”