Nieuws Limburg Gefusioneerde verzekeraars hokken samen in Overpelt

Gefusioneerde verzekeraars hokken samen in Overpelt

Gefusioneerde verzekeraars hokken samen in Overpelt

De Koel in Overpelt is voortaan de nieuwe thuisbasis van Sekura Verzekeringen. De onlangs gefusioneerde groep van zelfstandige verzekeringskantoren, kiest daarmee om ook fysiek een eenheid te gaan vormen. Alleen de vestiging in Peer blijft naast het nieuwe hoofdkantoor in Overpelt bestaan.

sekura verzekeringenSekura opereert onder de vleugels van KBC en kwam vorig jaar tot stand door de fusie tussen makelaars Eddy Gielen, Hubert & Peter Fransen, Tim Thijs en Joris Bergmans. Hiermee werd één van de grootste verzekeringskantoren in Noord-Limburg gevormd. De nieuwe thuisbasis wordt gekenmerkt door de keuze voor warme materialen, een open sfeer en strakke vormgeving. “Een belangrijke stap in onze nog jonge geschiedenis,” aldus de zaakvoerders van Sekura. “Er openen zich nu nieuwe perspectieven voor de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.