’t Goed Leven begint aan tweede leven
De gekende B&B met brasserie 't Goed Leven in Stokrooie (Hasselt) is door Ronny Lenaers en Ilse Vrancken verkocht aan… Lees meer
Mitchell Merola en Daniela Sparanero, gekend van het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant en nadien van Table’O in Mechelen-Bovelingen (Heers), openen medio april hun splinternieuwe zaak Imprévu. Het culinaire restaurant komt onder de pannen van hostellerie De Barrier in Houthalen-Helchteren. Daarmee hebben eigenaar Philippe Bodson en manager Brixe Bastiaens een stevige opvolger voor sterrenzaak Innesto beet.
De Barrier heeft een traditie van culinaire toppers. Na het vertrek van Innesto naar een eigen pand in Zonhoven, ging Philippe Bodson op zoek naar een nieuwe, hoogstaande invulling van het restaurantgedeelte, dat apart wordt uitgebaat van de feestzalen en de 10 hotelkamers.
Met Imprévu komt er nu al snel een mooi alternatief uit de bus. “Dit is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van De Barrier”, stelt Philippe Bodson. “We zijn heel erg enthousiast dat onze zoektocht naar een gepaste invulling voor ons restaurant is gelukt. Imprévu en het team van Mitchell Merola en Daniela Sparanero passen perfect in onze strategie om het hele domein verder te ontplooien.”
De naam Imprévu verklapt de culinaire strategie. “Je mag je inderdaad verwachten aan een topkeuken met onverwachte wendingen”, lacht Bodson. De nieuwe chef-kok Mitchell Merola, knikt bevestigend. Samen met zijn team van Table’O, dat eind februari de deuren sluit, is hij enthousiast over de verhuizing naar Houthalen-Helchteren. “We zijn fier dat we de stap naar deze prachtige omgeving samen kunnen zetten. Maar het belangrijkste is natuurlijk het culinaire aspect. Mijn keuken is moeilijk uit te leggen. Ik wil vooral onze gasten verrassen met unieke en onverwachte creaties. De komende jaren willen we knallen op gastronomisch vlak.”
De gekende B&B met brasserie 't Goed Leven in Stokrooie (Hasselt) is door Ronny Lenaers en Ilse Vrancken verkocht aan… Lees meer
De Limburgse sterrenchef Luc Bellings heeft een nieuw boek klaar: de beste brasserieën van de Belgische kust. Bij de absolute… Lees meer
In Kasteel Ordingen werd zopas de Truiense Horecagids voorgesteld: een boekje met meer dan honderd eet- en drankgelegenheden in de… Lees meer
Minstens twee Noord-Limburgse ondernemers zijn het slachtoffer geworden van factuurfraude. “De daders hebben meerdere facturen uit de postbus onderschept, ze… Lees meer
Ondernemer Chris Schelfhout blijft investeren in zijn recreatiedomein Warredal. Midden de Maaseikse bossen zijn er 8 gloednieuwe bungalows voor verblijfstoerisme… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen