Nieuws Limburg Gekend koppel pakt potten in De Barrier over

Gekend koppel pakt potten in De Barrier over

(Foto: Luc Daelemans)

Gekend koppel pakt potten in De Barrier over

Mitchell Merola en Daniela Sparanero, gekend van het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant en nadien van Table’O in Mechelen-Bovelingen (Heers), openen medio april hun splinternieuwe zaak Imprévu. Het culinaire restaurant komt onder de pannen van hostellerie De Barrier in Houthalen-Helchteren. Daarmee hebben eigenaar Philippe Bodson en manager Brixe Bastiaens een stevige opvolger voor sterrenzaak Innesto beet.

De Barrier heeft een traditie van culinaire toppers. Na het vertrek van Innesto naar een eigen pand in Zonhoven, ging Philippe Bodson op zoek naar een nieuwe, hoogstaande invulling van het restaurantgedeelte, dat apart wordt uitgebaat van de feestzalen en de 10 hotelkamers.

Met Imprévu komt er nu al snel een mooi alternatief uit de bus. “Dit is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van De Barrier”, stelt Philippe Bodson. “We zijn heel erg enthousiast dat onze zoektocht naar een gepaste invulling voor ons restaurant is gelukt. Imprévu en het team van Mitchell Merola en Daniela Sparanero passen perfect in onze strategie om het hele domein verder te ontplooien.”

De naam Imprévu verklapt de culinaire strategie. “Je mag je inderdaad verwachten aan een topkeuken met onverwachte wendingen”, lacht Bodson. De nieuwe chef-kok Mitchell Merola, knikt bevestigend. Samen met zijn team van Table’O, dat eind februari de deuren sluit, is hij enthousiast over de verhuizing naar Houthalen-Helchteren. “We zijn fier dat we de stap naar deze prachtige omgeving samen kunnen zetten. Maar het belangrijkste is natuurlijk het culinaire aspect. Mijn keuken is moeilijk uit te leggen. Ik wil vooral onze gasten verrassen met unieke en onverwachte creaties. De komende jaren willen we knallen op gastronomisch vlak.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.