Nieuws Limburg Gekend modehuis kondigt definitieve sluiting aan

Gekend modehuis kondigt definitieve sluiting aan

Gekend modehuis kondigt definitieve sluiting aan

Modehuis Pijls, al meer dan 70 jaar een begrip in Limburg, gaat de deuren sluiten. Dat heeft de bedrijfsleiding afgelopen weekend aangekondigd. Tot de jaarwisseling wordt er een uitverkoop gehouden.

Pijls is een familiezaak aan de Onderwijslaan in Waterschei. De winkel biedt een ruime collectie van dames- en herenkleding aan, inclusief onderkleding en ceremoniekleding. Pijls is ook gekend voor de speciale afdeling met grote maten.

Zoals zovele kleinere moderetailers houdt Pijls het nu voor bekeken. De concurrentie van het internet en de zware eisen van minimale afnames door topmerken, spelen het bedrijf ongetwijfeld parten. Dat er een malaise door de sector woedt, blijkt ook uit de aankondiging dat Benetton, toch een grote naam met een vast cliënteel, verdwijnt in Hasselt.

Op 1 januari sluit Modehuis Pijls definitief de deuren. De stock wordt tot dan aan verminderde prijzen verkocht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.