Nieuws Limburg Gekend portaal voor boekhouders is verkocht

Gekend portaal voor boekhouders is verkocht

Gekend portaal voor boekhouders is verkocht

Boekhouderstotaal, het platform waarop bedrijven een geknipte boekhouder of accountant kunnen vinden, is zopas door Ann Vanbergen overgedragen aan een Antwerpse sectorgenoot. “Met de oprichting van Checked & Balanced, een adviesbureau dat inzicht in cijfers verschaft, ligt mijn focus nu op andere prioriteiten dan het platform”, zegt ze.

“Eind 2015 heb ik boekhouderstotaal.be opgericht met als doel om alle boekhoudkantoren via een online platform in kaart te brengen en ondernemers te helpen in hun zoektocht”, vertelt Ann Vanbergen. “We zijn daar erg goed in geslaagd, want inmiddels zijn er meer dan 1.200 kantoren op het platform aanwezig. Met deze website zette ik meteen ook mijn eerste stappen in het ondernemerschap. Ondertussen heeft de ondernemersmicrobe me stevig gebeten. Door veel bezig te zijn met boekhouders en ondernemers zag ik een gat in de markt en met Checked & Balanced wil ik dat nu ook proberen te dichten. Met de nieuwe onderneming geef ik workshops, opleidingen en persoonlijk advies aan ondernemers die op een laagdrempelige manier hun boekhouding en ander cijfermateriaal willen doorgronden. Daar gaat nu mijn focus naar uit.”

Toen Ann Vanbergen in contact kwam met Thomas Leeters, CEO en oprichter van het Antwerps marketingbedrijf Leaddriver, was er meteen een oplossing voorhanden voor de continu├»teit van Boekhouderstotaal. “Thomas heeft de website betereboekhouder.be uit de grond gestampt, die veel raakvlakken heeft met ons concept. De synergie levert een nog straffer geheel op, waardoor zowel de boekhouders als de klanten beter bediend worden. Vandaar dat ik heb besloten om mijn platform over te dragen aan Leaddriver. Zo is de toekomst verzekerd!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.