Geert Boonen

Gekend restaurant en feestzaal zoekt nieuwe locatie

Kelsbekerhof, een restaurant annex feestzaal in Nieuwerkerken, sluit in de zomer van 2025 op de huidige locatie de deuren. Chef Geert Boonen en zaalverantwoordelijke Anne willen nadien overschakelen naar een culinair concept dat 'kleiner en meer to the point' is, zo laten ze hun klanten weten.

Geert en Anne verlaten op 1 juli 2025 het Kelsbekerhof in Nieuwerkerken. De zaak draait nochtans heel goed. Zowel het restaurant als de feestzaal (tot 170 personen) zijn goed volgeboekt. "We hebben hier altijd met hart en ziel klaar gestaan voor iedereen", zo vertelt chef Geert Boonen. "Maar het waren soms ook zware tijden om 100% service te kunnen bieden."

Vandaar de beslissing om volgend jaar in de zomer te stoppen. "Tot het zover is, blijven we uiteraard onze klanten bedienen met de gekende kwaliteit en service", aldus nog de chef. "Wie bij ons een feest heeft geboekt, mag dus op beide oren slapen.

Nieuws dat ons enerzijds blij maakt, maar ook triest, want we willen nu al laten weten dat we besloten hebben om te stoppen met ‘Kelsbekerhof in Nieuwerkerken’ op 1 juli 2025. Het komende jaar gaan we er nog een stevig lap op geven."

Over wat er nadien gaat gebeuren, blijft hij nog een beetje vaag. "We zullen verdergaan op een andere locatie. In een ander concept. Beperkt en meer to the point. Klein, maar evengoed fijn culinair. Ook kleinere feesten zullen zeker nog mogelijk zijn. Meer details maken we op tijd en stond bekend via onze Facebookpagina", besluit Geert Boonen.