Nieuws Limburg Gemini breidt uit naar Duitsland en Frankrijk

Gemini breidt uit naar Duitsland en Frankrijk

Gemini breidt uit naar Duitsland en Frankrijk

Gemini, het merk van herenarmbanden die in Hasselt worden gemaakt door Marc en Rob Beenders, zet internationale groei verder. Na België, Nederland en Portugal hebben de tweelingbroers nu ook verdelers gevonden in Duitsland, Frankrijk (Saint-Tropez) en Luxemburg. Amper een jaar na de lancering van het nieuwe merk, gaat het dus razendsnel voor Gemini.

gemini“Onze armbanden, nu al 13 verschillende, worden momenteel verkocht in zo’n 150 winkels,” weet Marc Beenders. “De huidige collectie werd recent nog uitgebreid met een 2de lijn: Gemini De Luxe, waarbij lamsleer als belangrijkste materiaal wordt gebruikt. Nieuw is ook dat de samenwerking met VZW Basis, een organisatie in de sociale economie, werd uitgebreid, waardoor de volledige productie voor alle landen nog altijd vanuit Hasselt gebeurt. Dat is voor ons een belangrijke voorwaarde.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.