Nieuws Limburg Genk maakt werk van werkgelegenheid

Genk maakt werk van werkgelegenheid

Genk maakt werk van werkgelegenheid

Ook op stedelijk niveau mag het belang van een gedegen werkgelegenheidsbeleid niet onderschat worden. Onder het voorzitterschap van de Genkse burgemeester Dries, hebben de steden Genk, As, Opglabbeek en Zutendaal (zone GAOZ) het goede voorbeeld gegeven, en tekenden na maanden van onderhandelingen zopas langdurige samenwerkingsakkoorden met alle belangrijke partners op dit vlak.

Meer concreet gaat het om overeenkomsten met het Forum Lokale Werkgelegenheid en de lokale Werkwinkel, waarin -naast het stadsbestuur- zich spelers verenigen als het PWA, de VDAB, vakbonden, werkgeversorganisaties, het OCMW, de RVA, Resoc, enzovoort.
Hiermee moeten beide organisaties de kansen van werkzoekenden op duurzame tewerkstelling verhogen. De lokale actoren engageren zich ook tot een betere interne samenwerking.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.