Nieuws Limburg Genkenaar opent tweede luxe-fitness

Genkenaar opent tweede luxe-fitness

Genkenaar opent tweede luxe-fitness

The BrickGenkenaar David Box is ‘goed bezig’. Na het succes van zijn fitnesszaak M4teria, heeft hij zopas met zijn partner Tiffany Stevens, een tweede zaak geopend. The Brick is ook in het Antwerpse gevestigd, meer bepaald in een voormalig pakhuis aan de Waalse Kaai. Met dit concept mikken David Box en Tiffany Stevens vooral op mensen die iets meer willen dan gewoon sporten. De zaak wordt dan ook eerder een ‘experience center’ dan een gym genoemd. Opvallend is dat The Brick door het blad Elle nog voor de opening werd verkozen in de top 10 van meest coole gyms van België (op plaats 8). In die hitparade staat zusterbedrijf M4teria overigens op 2.

David Box en Tiffany Stevens zijn beiden ook personal trainers, die de leden van de privé-fitness begeleiden naar betere resultaten. De zaakvoerders werken daarbij ook aan de mentale sterkte en introduceren gezonde voedingspatronen bij hun klanten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.