Nieuws Limburg Genks bedrijf bekroond als beste voorbeeld

Genks bedrijf bekroond als beste voorbeeld

Genks bedrijf bekroond als beste voorbeeld

Metaalbewerkingsbedrijf Provan uit Genk heeft voor de derde keer op rij de award Factory of the Future gewonnen. “Het is een felbegeerd label dat wordt uitgereikt aan maakbedrijven die zeven strategische transformaties met succes weten door te voeren”, zeggen oprichters Ben Proesmans (PRO) en Luc Vanhees (VAN). “Geen makkelijke opdracht, zelfs niet in normale omstandigheden. In de ongewone tijden van tegenwoordig is deze winst dus een extra mooie prestatie, waar we als bedrijfsleiders én Limburgers enorm fier op zijn.”

Het zijn Agoria en Sirris die om de 3 jaar de bedrijven selecteren die de titel van Factory of the Future verdienen. Provan in Genk is daar sinds de eerste uitreiking in 2015 steevast bij. Ook nu is hun label verlengd tot en met 2023.

“We hebben het concept van Fabriek van de Toekomst geïntegreerd in ons DNA”, zegt Luc Vanhees. “Zo leveren we continue inspanningen om alle aspecten op gebied van business, product en productie te vernieuwen, te verbeteren en te optimaliseren. Technologische innovatie en digitalisering spelen daarin een voorname rol.”

“Als je maatwerk levert, moet je altijd de juiste technologie in huis hebben, of de juiste partners kennen”, vult Ben Proesmans aan. “Zo kan je de Total Cost of Ownership voor je klanten gunstig beïnvloeden. De mooie resultaten die wij op dat vlak boeken, is de initiatiefnemers van de Factory of the Future Award niet ontgaan. We zijn dan ook heel blij en fier op deze erkenning. Het is voor ons als Limburgs bedrijf een mijlpaal op weg naar de toekomst en een bevestiging om verder te gaan op de ingeslagen weg.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle V. 2021-02-25 16:05:24

Gefeliciteerd!

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Rofix wil alles naar Polen verhuizen

Het familiale bedrijf Rofix uit Dilsen-Stokkem, gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen voor radiatoren, kondigt de intentie aan om de volledige productie naar… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.