Nieuws Limburg Genks bedrijf doet grote overname in Brazilië

Genks bedrijf doet grote overname in Brazilië

Genks bedrijf doet grote overname in Brazilië

AR Metallizing, de Genkse onderneming die gemetalliseerd papier maakt voor etiketten (bijvoorbeeld op bierflesjes), heeft in Brazilië de firma Málaga Produtos Metalizados overgenomen. Deze sectorgenoot is een familiebedrijf dat werd opgericht in de jaren ’60 en inmiddels 164 mensen tewerkstelt. Het is de marktleider in Brazilië op vlak van gemetalliseerd papier, karton en film. Een mooie aanvulling dus op de producten die AR Metallizing maakt in Genk en Italië. De familie Málaga blijft het bedrijf aansturen, zodat er in feite niet zo veel verandert.

AR metallizing LabelBart Devos, CEO van AR Metallizing is enthousiast over de opportuniteiten die door deze overname worden gecreëerd: “Met zijn perfecte ligging in de snelst groeiende biermarkt ter wereld, en door de continue technische innovaties, is Málaga Produtos Metalizados voor ons de perfecte partner om te blijven groeien. Samen zullen we ernaar streven om onze klanten in Latijns-Amerika de beste producten te bieden.”

Zoals geweten maakt maakt AR Metallizing sinds deze zomer deel uit van de Japans beursgenoteerde multinational Nissha (lees artikel hier). Die betaalde 120 miljoen euro voor de overname van de Genkse drukkerij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.