Genks bedrijf is voor derde keer Top Employer

sabic genk

Door de uitstekende arbeidsvoorwaarden die het chemische bedrijf Sabic in Genk aan de werknemers biedt, heeft het de titel van Top Employer (Beste Werkgever) in de wacht gesleept. Het is al voor de derde keer op rij dat Sabic Genk met deze onderscheiding gaat lopen.

Michel Vankan, Site Manager van Sabic Belgium, is een tevreden man: “We zijn trots op de erkenning van onze visie en aanpak. Deze prijs weerspiegelt onze ambitie om een goede werkgever te zijn voor onze mensen en daarvoor een passend personeelsklimaat te scheppen. We streven naar optimale werkomstandigheden, waarin onze medewerkers zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. Het aantrekken en behouden van goede mensen gaat niet vanzelf. Ik ben blij met deze award en ik wil graag alle collega’s bedanken voor hun inspanningen, want Top Employer word je samen!”

Sabic ontving dezelfde prijs ook in Groot Brittannië, Nederland, Spanje en Italië en hoopt deze later ook te krijgen in Duitsland en voor de hele Europese regio.