Nieuws Limburg Genks bureau mag alle pop-uprestaurants ontwerpen

Genks bureau mag alle pop-uprestaurants ontwerpen

Genks bureau mag alle pop-uprestaurants ontwerpen

render idee mIdee-M, het Genkse ontwerpbureau van Dario Médaer en Kurt Ferson, heeft een prestigieuze opdracht binnengehaald. Op uitnodiging van VTM mocht Idee-M alle ontwerpen maken voor het programma Mijn Pop-uprestaurant.

Voor Dario Medaer bestond de uitdaging er in om op korte tijd de 6 pop-ups vorm te geven en elk een eigen ’touch & feel’ mee te geven. “Op TV moet het vooral duidelijk zijn in welke pop-up de camera staat,” zegt hij.

Het dichtst bij huis, op C-mine in Genk, verrijzen momenteel de pop-up van het Antwerpse koppel Sven & Amanda en deze van Myrthe & Giordano: een Grieks concept wordt geflankeerd door een Italiaans geïnspireerde keuken. In Antwerpen krijgen we een leuk hippie-concept voorgeschoteld naast een Mexicaanse foodbar. De Limburgse meisjes Magali & Chloë worden in Kortrijk in een ‘vurig’ concept ondergedompeld, terwijl hun collega’s Jan & Nele door ontwerper Dario via een teletijdmachine terug naar grootmoeders tijd gekatapulteerd worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.