Bullswap2018-36 kopie

Genks platform verbaast halve wereld

Ze waren al de snelste groeier van België, en nu komt er een internationale onderscheiding bij: Bullswap, het verhuurplatform voor bouw- en industriële machines, eindigt op plaats 12 in de Deloitte Fast 500 van de EMEA-regio.

De snelst groeiende technologiebedrijven van het land? Die legt Deloitte jaarlijks vast in de Fast 50. Bullswap, het bedrijf van Jannes Valkeneers, Laurens Opitek en Michiel Vandeweyer, pakte in de meest recente editie de eerste prijs mee naar huis. Straf.

Het platform voor de verhuur van machines en rollend materieel mocht zich daarenboven melden voor de competitie voor de EMEA-regio, te verstaan Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Voor die gigantische regio maakt Deloitte een lijst van de 500 snelste groeiers op. En Bullswap eindigt daar op plaats 12. Of beter: op plaats 7, want er staan 5 bedrijven boven hen uit de UK, dat zoals u weet, niet meer tot Europa, laat staan het Midden-Oosten of Afrika behoort...

"Opnieuw een enorme boost voor ons hele team", zegt Jannes Valkeneers. "We timmeren verder aan ons groeiparcours en hopen nog lang bij de snelste stijgers te mogen staan."