Nieuws Limburg Genkse bedrijf TRU is European Start-Up of the Year

Genkse bedrijf TRU is European Start-Up of the Year

Genkse bedrijf TRU is European Start-Up of the Year

TRU, het bedrijf van Vanessa Morini dat furore maakt als gespecialiseerd reinigingsbedrijf van cleanrooms, heeft op de European Cleaning & Hygiene Awards de prijs van Start-Up of the Year ontvangen. “Een totale verrassing, maar we zijn er superblij mee”, zo luidt de zegekreet vanuit het Plaza Hotel in Brussel.

European Cleaning & Hygiene Awards is een grensoverschrijdende competitie voor professionals uit de schoonmaakindustrie. Verspreid over een aantal categorieën worden de allerbeste schoonmaak- en reinigingsbedrijven, alsook de producenten van materialen en producten, met lof overladen. Na de samenstelling van een shortlist uit alle ingezonden kanshebbers, werd donderdagavond in Brussel de selectie van de eindwinnaars bekendgemaakt tijdens een galadiner met awardshow.

Eén van de mooiste prijzen, die voor starter van het jaar, ging naar het Genkse bedrijf TRU. De onderneming van co-founder Vanessa Morini legt zich -als enige in de Benelux- voor 100% toe op de reiniging van cleanrooms en de machines en materialen die erin gebruikt worden. Een niche die voor de jury duidelijk tot de verbeelding sprak, want Vanessa en haar team mochten met de hoofdprijs naar huis.

“Een complete verrassing”, aldus de CEO vanuit Brussel. “We waren al blij dat we tot de finalisten behoorden… Dat we nu ook tot eindlaureaat zijn uitgeroepen, doet ons enorm veel deugd. Een prachtige erkenning voor het parcours dat we tot dusver hebben afgelegd. Ongetwijfeld opent dit nieuwe deuren om onze groei stapsgewijs verder te zetten.” Waarna het team een feestje ging bouwen op de tonen van Domino, nog zo’n Limburgs exportproduct om fier op te zijn…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.