Nieuws Limburg Genkse ondernemer stapt uit de politiek

Genkse ondernemer stapt uit de politiek

Genkse ondernemer stapt uit de politiek

Angelo Bruno, zaakvoerder van de succesvolle onderneming Group Bruno, zegt de politiek vaarwel. De hoge werkdruk en de negatieve perceptie over zijn activiteiten als ondernemer hebben tot deze beslissing geleid, zo schrijft hij op Facebook.

“Na lang nadenken en veel goede gesprekken met mijn familie, heb ik besloten om de politiek te verlaten”, zegt hij. “Ik was 12 jaar lang politiek actief bij PROgenk, eerst 6 jaar in de gemeenteraad en daarna 6 jaar als schepen. Een mooi parcours, vooral doordat je merkt dat je in de politiek een positief verschil kan maken voor veel Genkenaren. Maar het laatste jaar was de werkdruk zeer hoog. De combinatie van politiek en ondernemer zijn weegt op mijn gezondheid. De negatieve berichtgeving en perceptie over mijn activiteiten als ondernemer hebben mij en mijn familie diep geraakt. Tijdens mijn verlof, de voorbije twee weken, heb ik dan ook samen met mijn gezin, nagedacht over de toekomst. Nu kies ik er voor om tijd te maken voor mijn gezondheid, familie en vrienden.”

Hij bedankt nog zijn partijgenoten en coalitiepartner, in het bijzonder burgemeester Wim Dries voor de samenwerking.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.