gert bervoets

Gert Bervoets bij laatste 5 voor Manager van het Jaar

Wordt er na Rose Claeys (1997), Stijn Bijnens (1999), Ronnie Leten (2013) en Johan Thijs (2018) eindelijk nog eens een Limburger uitgeroepen tot Manager van het Jaar? Dat zou best kunnen, want Gert Bervoets, CEO van H.Essers, is zopas door de jury op de shortlist gezet van deze prestigieuze verkiezing.

De Trends Manager van het Jaar is een initiatief dat jaarlijks wordt georganiseerd door Trends in samenwerking met Kanaal Z. Met de trofee bekroont het weekblad een inspirerende bedrijfsleider die succesvol, via groei, de waarden van het ondernemen en van duurzaam management uitdraagt. Wijlen John Cordier van Telindus (en van KV Mechelen) was in 1985 de eerste die de prijs in ontvangst mocht nemen. In zijn spoor volgden vele absolute kleppers uit het Belgische zakenleven, waaronder sporadisch ook een Limburger.

Voor de editie 2022 heeft de vakjury zopas de genomineerden bekendgemaakt. Daarbij ook Gert Bervoets, CEO van H.Essers. Een absolute topper, die gezien zijn grote verdiensten voor de steile opmars van de logistieke gigant, deze prijs zeker zou verdienen. Tijdens een exclusief gala op 11 januari in Paleis 10 van Brussels Expo (Heizel) zal worden bekendgemaakt of Gert Bervoets de vier mede-genomineerden achter zich kan laten en de hoofdprijs mee naar Genk mag nemen. Thumbs up!